Førerutviklingskurs Rudskogen 2020

Førerutviklingskurs Rudskogen 2020

!KURSET ER FULLSATT!

DAGENS GLADNYHET! VI HAR FÅTT BEKREFTET FRA RUDSKOGEN AT DET BLIR KURS I JUNI!

Ytterligere info vedrørende gjennomføring kommer så snart dette foreligger fra Rudskogen. SAmme gjelder info vedrørende overnatting. 

ØNSKER DU Å BLI EN BEDRE MC FØRER?

Nesttun Trafikkskole har gleden av å invitere til førerutviklingskurs på Rudaskogen 22- 23 juni 2020. Kurset er for deg som ønsker å bli en bedre MC fører. Kurset er tilpasset alle ferdighets-, erfaringsnivå og sykkeltype. 

Vi har med oss et knippe av dyktige instruktører som vil gjøre det de kan for å gi deg som deltaker en god opplevelse og mestringsfølelse. 

Kurspris: 2950,-

Vil du være med på to lærerike dager? Meld deg på i dag!

Hva skjer på banen

Målet er at alle skal få så mye kjøretid som mulig! Deltakerne deles inn i grupper. Dette for at hver enkelt skal få mest mulig ut av dagene. Nivå/gruppe justeres selvfølgelig underveis.

Gruppeinndeling på banen

  • Grønn gruppe: nybegynner (første gang på bane)
  • Blå gruppe: noe erfaring (vært på bane tidligere)
  • Rød gruppe: erfaren (vært flere ganger på bane)

Fokus på banen er å gjøre hver enkelt til en bedre MC fører. Det blir kjøring i grupper med instruktør (fokus på plassering/gasskontroll mm.) samt egentrening.

Db- måling/teknisk kontroll

Rudskogen har fastsatte krav til støy. Støymåling på gitt turtall er satt til 100 db. Det måles også støy under kjøring på banen, her er max støy satt til 111 db. Overtredelse av dette kan medføre kjørenekt. Er du usikker på om sykkelen holder banens krav, ta kontakt for målig før avreise. Ta med/installer Db killer. HUSK å kontrollere dekk og bremsebelegg før avreise! 

Føringer gitt av Rudskogen for støymåling:

  • 125 - 250 ccm 2-takt 7,000 RPM
  • 600 -750 ccm 4 sylindere 7,000 RPM
  • 600 – 750 ccm 2 sylindere 5,500 RPM 
  • over 750 ccm 4 sylindere 5,500 RPM
  • over 750 ccm 2 sylindere 5,000 RPM

Instruktørene

Vi er så heldige å ha tilgang til engasjerte og erfarne instruktører. Dette både fra banekjøring på høyt nivå, til mange års erfaring som trafikklærer for MC.

Samkjøring over fjellet

Det vil bli lagt opp til samkjøring fra Bergen og over fjellet. Dette vil bli organisert via sosiale medier. Kommer tilbake til dette når det nærmer seg.

Overnatting

Når det kommer til overnatting, finnes der flere alternativer. Quality Hotel & Resort Sarpsborg, Scandic Sarpsborg og Bjørnestad Camping. Erfaringsmessig vil de fleste bli boende på Quality Hotel & Resort Sarpsborg. Vi prøver å få til felles middag for de som ønsker.