Førerutviklingskurs

VIL DU BLI EN BEDRE MC FØRER?

Nesttun Trafikkskole arrangerer hvert år førerutviklingskurs for MC førere. Kursene gjennomføres på Eikås Motorsenter og Rudskogen Raceway. Kurset har som mål å øke hver enkelts kjøreferdigheter, og den totale kjøregleden. Kurset er for alle, uansett erfaring, sykkeltype og nivå.

 

 

Se HER for bilder fra Førerutviklingskurset på Rudskogen.

Førerutviklingskurs Rudskogen 2018

Da er datoen klar. Årets Førerutviklingskurs blir 28.- 29. Mai. Mandagen har vi banetid fra 08:00 til 19:00 og tirsdag fra 08:00 til 16:00.

Se HER for påmelding.

Hva skjer på banen

Målet er at alle skal få så mye kjøretid som mulig! Deltakerne deles inn i grupper (nybegynner, endel erfaring, erfaren). Dette for at hver enkelt skal få mest mulig ut av dagene. Nivå justeres selvfølgelig underveis.

Fokus på banen er å gjøre hver enkelt til en bedre MC fører. Det blir øving på tekniske øvelser (brems, brems i sving, bruk av styrekommando), kjøring i grupper med instruktør (fokus på plassering/gasskontroll mm.) samt egentrening.

Db- måling/teknisk kontroll

Kravet satt fra Rudskogen er 100 Db. Normalt ikke nødvendig å måle sykler med originalt anlegg, men sykler med ikke originalt anlegg måles ved kursets start. Teknisk kontroll gjennomføres ved oppmøte på banen. HUSK å kontrollere dekk og bremsebelegg før avreise!

Instruktørene

Vi er så heldige å ha tilgang til engasjerte og erfarne instruktører. Dette både fra banekjøring på høyt nivå, til mange års erfaring som trafikklærer for MC.

Samkjøring over fjellet

Det vil bli lagt opp til samkjøring fra Bergen og over fjellet. Dette vil bli organisert via sosiale medier. Kommer tilbake til dette når det nærmer seg.

Overnatting

Når det kommer til overnatting, finnes der flere alternativer. Quality Hotel & Resort Sarpsborg Bjørnestad Camping Erfaringsmessig vil de fleste bli boende på Quality Hotel & Resort Sarpsborg. Vi prøver å få til felles middag for de som ønsker mandag.

Info oppdateres så raskt det er klart. Vel møtt på kurs!