Førerkort bil

 

* oppgitt pris inneholder obligatorisk opplæring + førerprøve (trinnvurdering trinn 2/trinn 3, sikkerhetskurs på øvingsbane, sikkerhetskurs på vei). Timer vil tilkomme for å oppnå læreplanens mål før gjennomføring av obligatorisk opplæring. Baneleie NAF og gebyr førerprøve tilkommer. 

 

Nesttun Trafikkskole tilbyr opplæring for førerkort klasse B med manuell og automatgir. Vi tilbyr trygg og effektiv opplæring med deg som elev i fokus.

 

Vi henter og bringer etter avtale. Bekymret for fravær på skolen? Plan for kjøretimer settes opp sammen med elev, slik at du unngår fravær på skolen.

 

Lærere som tilbyr opplæring klasse B

Annette Eikeland

Bjørn Hordnes

Harald Furnes

Mathias Rasmussen

Kenneth Rongved

Viljar Steinsland

 

Dette må du ha før du setter i gang:

Trafikalt Grunnkurs

Mørkekjøring

Er du fylt 25 år, trenger du ikke gjennomføre fullt trafikalt grunnkurs, men må gjennomføre mørkekjøring og førstehjelp (tiltak ved ulykke)

 

Vi kjører elbil!

 

 

Til gjennomføring av opplæring på bil med automatgir bruker vi elbil. Vi har to lettkjørte  Volkswagen e-golf som står klar til innsats for å hjelpe deg mot målet.

 

Obligatorisk opplæring

  • Trinnvurdering trinn 2
  • Sikkerhetskurs på øvingsbane
  • Trinnvurdering trinn 3
  • Sikkerhetskurs på vei

 

Kjøretimer vil tilkomme utover dette for å oppnå læreplanens mål for gjennomføring av de obligatoriske delene i opplæringen. Se læreplan for ytterligere info.

 

Hva forventes av deg

“Etter å ha gjennomført opplæring for klasse A2 skal du ha den kompetansen som er nødvendig for å kjøre motorsykkel på en ansvarlig måte. Du skal ha tilegnet seg de kunnskaper og ferdigheter, selvinnsikt og risikoforståelse som er nødvendig for å kjøre på en måte som:
er trafikksikker
gir god samhandling
fører til god trafikkavvikling
tar hensyn til helse, miljø og andres behov
er i samsvar med gjeldende regelverk”

 

Praktisk (førerprøve) og teoretisk prøve

Den praktiske og teoretiske prøven gjennomføres hos Statens vegvesen. Teoretisk prøve må være bestått før praktisk prøve kan bestilles. “Teorien” gjennomføres i sentrum, mens den praktiske prøven gjennomføres i Åsane. Husk å betale gjeldende gebyr til SVV før gjennomføring. Husk å søke om førerkort før teori gjennomføres.

 

Nyttig info/dokumenter

Søknad om førerkort

Læreplan klasse B

Sikkerhetskontroll klasse B

Priser

Tilbudspakker