Førerutviklingskurs

VIL DU BLI EN BEDRE MC FØRER?

Nesttun Trafikkskole arrangerer hvert år førerutviklingskurs for MC førere. Kursene gjennomføres på Eikås Motorsenter og Rudskogen Raceway. Kurset har som mål å øke hver enkelts kjøreferdigheter, og den totale kjøregleden. Kurset er for alle, uansett erfaring, sykkeltype og nivå.

 

 

Se HER for bilder fra Førerutviklingskurset på Rudskogen i 2015.

Førerutviklingskurs Rudskogen 2017

Da er datoen for 2017 klar! Årets førerutviklingskurs går av stabelen på 26. og 27. juni 2017. Mer info kommer. Se HER for påmelding. Kurset går over to dager. Booket banetid fra 08.00- 16:00. Så her blir det mye kjøring! Det blir lagt opp til kjøring i grupper. For at deltakerene skal få best utbytte vil det bli små grupper med fast instruktør som følger gruppen gjennom hele kurset. Blir lagt opp til 6-7 deltakere per instruktør. Gruppene vil bli inndelt etter nivå, justeres underveis for best mulig utbytte. Legges i utgangspunktet opp til kjøring i 3 grupper a 20 min heat, justeres etter antall deltakere og internt i gruppe.

Db- måling/teknisk kontroll

Kravet satt fra Rudskogen er 100 Db. Normalt ikke nødvendig å måle sykler med originalt anlegg, men sykler med ikke originalt anlegg måles ved kursets start. Teknisk kontroll gjennomføres ved oppmøte på banen. HUSK å kontrollere dekk og bremsebelegg før avreise!

Instruktørene

Vi er så heldige å ha tilgang til engasjerte og erfarne instruktører. Dette både fra banekjøring på høyt nivå, til mange års erfaring som trafikklærer for MC.

Samkjøring over fjellet

Det vil bli lagt opp til samkjøring fra Bergen og over fjellet. Dette vil bli organisert via sosiale medier. Kommer tilbake til dette når det nærmer seg.

Overnatting

Når det kommer til overnatting, finnes der flere alternativer. Quality Hotel & Resort Sarpsborg Bjørnestad Camping Erfaringsmessig vil de fleste bli boende på Quality Hotel & Resort Sarpsborg. På ettermiddag/kveld mandag vil der bli mulighet for å se video fra dagen, samt mulighet for en oppsummering/prat med instruktørene. Vi prøver å få til felles middag for de som ønsker mandag.

Quality Hotel & Resort Sarpsborg

Rom bestilles av hver enkelt direkte med hotellet, vennligst oppgi «Nesttun Trafikkskole» ved bestilling for å få rett pris. Hotellet kontaktes på telefon 69 10 15 01 eller på qr.sarpsborg@choice.no. Hotellet tilbyr følgende priser fra 25.- 28. juni:

Enkeltrom: 945,- pr. døgn

Dobbeltrom: 1145,- pr. døgn

Se også HER for mer info om hotellet.

Bjørnstad Camping

Her er det mulig og leie hytter, eventuelt sette opp telt. Ta kontakt direkte på telefon 69 22 10 19. Her kan det være lurt å være ute i god tid, da der sikkert er litt pågang i dette tidsrommet. Det er ønskelig å få til en felles middag mandag kveld. Kommer tilbake med menyvalg og priser når dette er klart fra hotellet sin side,